Κασετίνα Σύστημα εξωτερικής σκίασης που προστατεύει το ύφασμα και τα μηχανικά μέρη της κατασκευής από τις καιρικές συνθήκες , παρατείνοντας την ωφέλιμη διάρκεια χρήσης του. Υψηλή αισθητική με προφίλ τύπου “Ruffles” Τέλεια εφαρμογή, άψογο κούμπωμα, ιδανική λύση για υπαίθριους χώρους, χώρους εστίασης και αναψυχής

Τέντες τύπου πέργκολας είναι η ιδανική λύση για κάλυψη επαγγελματικών χώρων με μεγάλη επιφάνεια αλλά και να καλύψουν χώρους με ιδιαίτερες ιδιομορφίες. Πτυσσόμενη, κατασκευασμένη πλήρως από αλουμίνιο, ενώ το μοτέρ που δίνει κίνηση στον άξονα είναι χωνευτό μέσα σε αυτόν χωρίς πρόσθετα εξαρτήματα.

Η εταιρία μας αναλαμβάνει και την εσωτερική σκίαση του χώρου σας όσο απαιτητικός και αν είναι αυτός. Μελετάμε το χώρο και τοποθετούμε σύμφωνα με τις ανάγκες του Αντηλιακά ρόλλερ, Στοράκια ή Περσίδες με υλικό και χρώματα τις επιλογής σας

Καλύπτουμε την ανάγκη σας σε τοποθέτηση : Κουρτινόξυλων και αυτόματου μηχανισμού κουρτίνας και Σίτες για παράθυρα και πόρτες

Οι τέντες με βραχίονες τοποθετούνται σε όλα τα μπαλκόνια με αγκώνες αλουμινίου ή σιδερένιους με πανί ή αλουμίνιο ,μπορεί να τοποθετηθεί ηλεκτρικό μοτέρ σε όλες.

Οι τέντες ζελατίνες τοποθετούνται σε μπαλκόνια οι κιόσκια για να προστατεύουν από την βροχή και των αέρα επίσης μειώνουν την απώλεια θέρμανσης από το διαμέρισμα σας. Είναι κατασκευασμένη από ζελατίνα 8 χιλιοστών και προστατευτικό μουσαμά στο περίβλημα της για μεγαλύτερη αντοχή.

Οι τέντες με αντιρίδες (αθηναϊκού τύπου) είναι σχεδιασμένες για να αντέχουν περισσότερο στον αέρα (χάρη στα δυο stop που έχουν) από τις κοινές τέντες με αγκώνες. Οι αντιρίδες και τα σπαστά είναι από σωλήνα λευκό βαμμένο με ηλεκτροστατική βαφή για να μην σκουριάζουν.

Οι τέντες καποτίνες είναι κατασκευασμένες από αλουμίνιο είναι πτυσσόμενες και σχεδιασμένες για παράθυρα οι μικρά μπαλκόνια. Μπορεί να εφαρμοστεί επάνω της τεντόπανο ή μουσαμάς.

Οι Υπηρεσίες μας